Veterinären!

 
I Måndags var det tid för veterinären. Yra skulle SKK röntgas. Allt gick toppen och bilderna såg jätte bra ut så nu är det bara att vänta. Man är juh så nervös, haha. Men det blir nog bra.
 
När vi väl var där kollade vi lite snabbt på Max öga. Det har varit lite irriterat en vecka så vi tänkte att "jaja, det blir väl lite droppar så är det klar" Det är väldigt konstigt att vi fortfarande inte lär oss efter allt med Gizmo att man inte ska ta någonting för givet.
 
Max har ett medfött fel på ögat. Hans tredje ögonlock viker sig åt fel håll. Så han blir torr och kan inte blunda till 100%. Det är inget farligt eller så han lider av men vi måste operera honom annars måste vi ge han droppar flera ggr per dag hela tiden.
Opereras han får han dock inte ställas ut, vilket är riktigt tråkigt, men men.
 
Så nu blir det bara att boka operation. Det kommer gå jätte bra. Max var i en kull om sex och en till bror har samma problem på ena ögat.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Varför får han inte ställas ut när ni opererar ögat? Funkar det inte med vet intyg?
Eller vill du inte ställa ut dina hundar?

Suuuper rolig blogg. Kikar in flera gånger om dagen :)

2013-02-19 @ 18:44:14
Postat av: Anna

Borde inte de gå på dolda fel försäkring hos uppfödaren? Gud var skit nervös innan jag fick resultatet från SKK, det kommer ju föraltid stå med i deras avelsdata! :D Tror det kommer gå super i alla fall :)

2013-02-19 @ 19:28:21
URL: http://20belowzero.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

  • Instagram
    Twitter

    Mail Facebook Bloglovin RSS 2.0