Porthos aka Nebbo aka Malte!

 
Så då.. då ska vi se, Malte, eller ja Nebbo som ni känner honom ska nu bli presenterad.
 
Malte som vi idag kallar honom blev döpt till Porthos när Dinas Ark tog in honom från gatan. Jupp, Malte och hans två syskon föddes på gatan i Rumänien i December 2012. Hela familjen fick komma till Dinas Ark´s hägn i Rumänien och växa upp där.
 
När Malte var 16 veckor gick transporten till Sverige och där fanns hela hans familj med. Alla är i dag adopterade av otroligt fina familjer här i Sverige.
 
Malte tror han är en Malamute men ser mer ut som en Jack russle/Border Collie sak men troligtvis har han väl typ 30 raser till i sig :P
 
Han är en helt UNDERBAR hund, snäll tillgiven och LYCKLIG hela hela tiden varje dag. Han älskar Yra och Max och som sagt han tror verkligen han är en AM, haha.
 
I papprerna heter han Porthos men sen blev det Nebbo men sen på nått vi passade Malte mycket bättre så det är hans namn idag.
 
Han väger ca 10kg och är väl lika hög som Smilla. Men man ska absolut inte diskriminera honom för hans storlek för det finns verkligen krut i denna kille, oj oj oj!
 
Han är utan tvekan en underbar hund. Trots allt hemskt och allt fruktansvärt han varit med om är han den lyckligaste och mest tillgivna hund jag någonsin träffat. Han är verkligen tacksam för sitt liv idag. Och trots allt "skrot" i honom är han så vacker <3
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmy

Har ni adopterat honom? Eller är han en hund sim ni har sålänge tills dom hittar en annan person som tar hand om honom? :) Vet att det finns hundar som har det så

2013-09-04 @ 12:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

  • Instagram
    Twitter

    Mail Facebook Bloglovin RSS 2.0