Att vara en del i flocken!

 
Det har inte bara varit dåligt att vara ensam valp. Många saker har varit till hans fördel. När han var tre veckor fick han flytta ut från valprummet (mest för att jag inte orkade sova i valplådan längre haha) och in till vardagsrummet. Där gjorde vi en liten hörna åt honom.
 
Men ville han vara där? nää här skulle utforskas, han fick gå som han ville, vara ute (självklart under korta stunder osv osv osv). Han fick gå in i köket hallen och valprummet om han så ville. Han fick bita på mattor, bita pappa i svansen, smaka ben, leka med massa leksaker och leka följa jon med dammsugaren.
 
Han var med ut i skogen första gg när han var 4 veckor och efter 5-6 veckor fick han följa med lika ofta som dom stora, alltså har han åkt bil hundra ggr. Varit med dom stora till veterinären, gått på gångvägen, spanat på havet, kollat in hästar och lekt med massa barn. Han har träffat katter, hundar, varit i djuraffär och lekt på konstig kursmatta. Haft halsband och sele från v 4-5. Han har gjort VÄLDIGT mycket.
 
Så jag kan med gott samvete säga att han har fått det han ska på dessa plan och tagit allt väldigt coolt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

  • Instagram
    Twitter

    Mail Facebook Bloglovin RSS 2.0